RegioBank draagt bij aan de lokale gemeenschap

Donderdagavond was onze adviseur Marco Janssen gastheer, namens ACAM Assurantiën B.V. - zelfstandig adviseur van RegioBank, tijdens de halfjaarlijkse vergadering van de Technische Commissie van volleybalvereniging ISALA’77 uit Beneden-Leeuwen in combinatie met volleybalvereniging SIOK uit Boven-Leeuwen.

Vergadering technische commissie op kantoor van ACAM
Nieuws
Datum: 19-04-2024

De commissie bestaat uit enthousiaste trainers van ISALA’77 en SIOK en betrokken bestuursleden van ISALA’77. De vergaderruimte wordt namens RegioBank beschikbaar gesteld door ACAM Assurantiën BV. Na de goed verlopen vergadering vertelde de genodigden deze locatie als zeer prettig ervaren te hebben. Beide volleybalverenigingen en RegioBank hechten veel waarde aan het maatschappelijk belang van hun bestaan. Wij zijn er voor jong en oud en staan voor een persoonlijke contact in het aanbieden van zowel onze geliefde sport als voor de producten van RegioBank.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag