Postverzending via Postex

ACAM is continu op zoek naar mogelijkheden om de service voor u te verbeteren, maatwerk te leveren en tegelijkertijd milieubewuster te werken. Hierbij vinden wij het belangrijk dat u de post ontvangt, zoals u dat wilt. Digitaal of fysiek, wij leveren maatwerk. We doen dit in nauwe samenwerking met Postex; een innovatief bedrijf dat deze dienstverlening al jaren aanbiedt.

Nadat u bent ingelogd kunt u:

  • uw documenten inzien en downloaden;
  • zelf kiezen of u de documenten per post óf per e-mail wilt ontvangen;
  • per e-mail verstuurde documenten nog één jaar lang inzien en downloaden.

Vragen?

Wij vertrouwen erop u met deze informatie van dienst te zijn. Hieronder staan de meest gestelde vragen voor u op een rij. Twijfelt u aan de echtheid van de poststukken, of heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op.

Veel gestelde vragen

Wat verandert er?

Alleen wanneer u reeds aan ons uw voorkeur voor digitale post kenbaar heeft gemaakt, ontvangt u voortaan al uw correspondentie digitaal. Ontvangt u momenteel uw post fysiek op de mat, dan verandert er eigenlijk niets, u krijgt er alleen iets bij. U ontvangt nog steeds alle correspondentie, zoals polissen, brieven en facturen. Daarnaast ontvangt u naast het poststuk ook een voorblad met een unieke (tijdelijke) code om de poststukken ook digitaal in te zien.

Wie is Postex?

Postex is een bedrijf dat de poststukken met ons vertrouwde bedrijfslogo verzendt. Traditionele post en digitale verzending is beide mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.postex.com.

Kan ik mijn post altijd digitaal ontvangen?

De wijziging in de verzending biedt nieuwe mogelijkheden. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is het ook mogelijk om aan te geven of u onze post voortaan per e-mail wenst te ontvangen. U kunt zelf uw ontvangstvoorkeur bepalen, per post of via e-mail. Via de unieke code op het voorloopblad kunt u inloggen en dit ingeven. Postex hanteert strikte privacy- en veiligheidsvoorwaarden en zal uw gegevens zorgvuldig behandelen. Postex vraagt nooit om inloggegevens of wachtwoorden. Geef deze ook nooit aan derden! Wilt u meer weten over Postex? Kijk dan op: www.postex.com.

Stel ons gerust uw vraag