Een schip wat vaart op de waal met op de achtergrond de waalbrug

Over ons

Acam is een allround onafhankelijk financieel dienstverlener in Beneden-Leeuwen. Ruim 40 jaar ervaring maken ons tot een specialist in particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Wij zijn diepgeworteld in de gemeente West Maas en Waal maar ook klanten in Brabant, de Betuwe en ver daarbuiten hebben inmiddels de weg naar ons kantoor gevonden. Als zelfstandig adviseur van de RegioBank kunt u ook voor al uw bankzaken bij ons terecht.

Ons Team bestaat uit 13 enthousiaste medewerkers die u optimaal bij kunnen staan met advies en financiële oplossingen zowel voor u als voor uw bedrijf. Wij zijn hierdoor het vaste aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

De beloning van onze medewerkers

In onze dienstverlening staan de belangen van onze klanten centraal. Dit vindt onder meer zijn uitwerking in de wijze waarop wij onze medewerkers belonen. De hoogte van de beloning (salaris en andere arbeidsvoorwaarden) van onze medewerkers is niet afhankelijk van de hoeveelheid of de soort financiële producten die hij of zij adviseert. Zij ontvangen uitsluitend een vast salaris. Een eventuele verhoging van het vaste salaris is evenmin afhankelijk van de hoeveelheid of de soort geadviseerde financiële producten.

U kiest voor ons omdat...

  • wij weten wat er in de markt speelt gezien onze jarenlange ervaring. Wij lezen tussen de regels door en achter de concurrerende polisvoorwaarden. Onze mensen zijn gecertificeerd volgens de wettelijke verplichtingen op verzekerings-, hypotheek- en pensioengebied.
  • het credo "pratende mensen kunnen geholpen worden" staat hoog in ons vaandel. De veranderende wereld op communicatiegebied doet niets af aan het persoonlijke contact met onze mensen en het persoonlijke onderhoud bij onze klanten thuis of op het bedrijf.
  • onze service beperkt zich niet tot louter verzekeringszaken maar tevens in het meedenken in oplossingen en onze klanten de juiste weg wijzen. Onze contacten met accountants, notarissen, advocaten, erkende en vakkundige schadeherstellers dragen bij in het -net iets verder- meedenken met onze klanten.
  • binnen de agentschappen met de verzekeraars, geldverstrekkers en pensioenuitvoerders zoeken wij naar de best mogelijke oplossing voor u zonder sturing door enig belang.
  • al meer dan 40 jaar zijn wij een vertrouwd adres voor alle financiële zaken.

Volmacht

Naast de meer dan 40 samenwerkende verzekeringsmaatschappijen kunnen wij tevens de risico's onderbrengen bij een eigen volmachtbedrijf ELMAC Assuradeuren B.V. Zij verzorgen maatwerk tegen concurrerende premies met daarbij prima polisvoorwaarden.

Stel ons gerust uw vraag